Jouw #GivingTuesdayNL campagne met Kentaa

Op dinsdag 3 december 2019 vindt #GivingTuesdayNL plaats, de dag om goed te doen én te geven. Kentaa heeft zich aangesloten als één van de partners van #GivingTuesdayNL. We willen jullie, onze klanten, helpen om ook succesvol te zijn met dit breed gedragen initiatief. Daarom hebben we deze website in het leven geroepen. 

Hoe helpt Kentaa?

Je kunt op jouw Kentaa-platform (of Digicollect platform) een succesvolle #GivingTuesdayNL campagne voeren, of deze nu groot of klein is. We helpen je graag met tips, tools en handige voorbeelden waar jij gebruik van kan maken. Voor het gemak hebben we deze opgesplitst in de categorieën algemeen, kom in actie, crowdfunding, event fundraising en online collecteren.

 

        

 

Op de hoogte blijven van nieuwe tips en nieuws over #GivingTuesdayNL? Klik op het roze sterretje om updates te ontvangen.

 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Tuesday Tip: Maak een GivingTuesdayNL kortingscode!

12-11-2019 | 11:15 Is actiestarters of deelnemers werven onderdeel van jouw #GivingTuesdayNL campagne? Betalen zij normaliter inschrijfgeld? Maak dan een speciale GivingTuesdayNL kortingscode (korting op het inschrijfgeld). Je kiest dan voor 1 kortingscode die onbeperkt gebruikt mag worden (of met een limiet), die verloopt op 03-12-2019 23:59 uur. Sinds kort kun je zelf deze code kiezen (GivingTuesday bijvoorbeeld). Vervolgens kun je de code delen via social media of in een nieuwsbericht. Kortingscodes kun je aanmaken via Instellingen > Kortingscodes. Maak je nog geen gebruik van kortingscodes en wil je dat wel graag? Neem dan contact met ons op via support@kentaa.nl.  
Lees meer